Losev

BEÜ'de Kariyer ve Girişimcilik Programı Düzenlendi

Videoyu Aç BEÜ'de Kariyer ve Girişimcilik Programı Düzenlendi
A
a

Bitlis Eren Üniversitesi ve Bitlis Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) işbirliğinde "Kariyer ve Girişimcilik Günü Programı" kapsamında 'İŞKUR Kampüste' programı düzenlendi.

Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen programa Bitlis Vali Yardımcısı Tekin Erdemir, Bitlis Eren Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabir Rüstemli, Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Çoban, Genel Sekreter Öğr. Gör. M. Zahid Kuldaş, İŞKUR İl Müdürü Mücahit Gülmez, SGK Bitlis İl Müdürü Sadullah Korkut, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş adamları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, İŞKUR tanıtım videosunun izlenmesiyle devam etti.

Açılış konuşmasını yapan İŞKUR İl Müdürü Mücahit Gülmez, konuşmasına programa katılanları selamlayarak başladı. İŞKUR Kampüste programının Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'un himayelerinde 81 ilde gerçekleştirildiğini ifade eden İŞKUR İl Müdürü Gülmez: "Bitlis Eren Üniversitesi işbirliğinde düzenlediğimiz bu ve bu gibi etkinlikler, günlük işlediğimiz dersler kadar önemlidir. Başarılı olmak için kendinizi geliştirmek zorundasınız. Bizler bu tür etkinlikleri ikinci bir üniversite olarak görüyoruz. Etkinlik kapsamında İŞKUR ailesi olarak, kariyer yolculuğunda daima öğrencilerimizin yanında olduğumuzu belirtmek isterim. Bu yolculukta herkesin hayal ettiği hedeflerine ulaşmasını temenni eder, işbirliğinden dolayı Bitlis Eren Üniversitesi Rektörlüğüne teşekkür eder, saygılar sunarım." dedi.

Program, İŞKUR'un Üniversite Öğrencilerine Yönelik Hizmetleri ve Bir Girişimcinin Başarı ve Kariyer Öyküsü sunumlarının ardından soru cevap bölümüyle sona erdi.

Öğrenciler ayrıca programdan sonra Bitlis Eren Üniversitesi Merkezi Konferans Salonu girişinde kurulan İŞKUR standını ziyaret ederek, bireysel danışmanlık ve bilgilendirme hizmeti aldı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.