Losev

BEÜ-BİGACEM işbirliği için ilk adım atıldı

Videoyu Aç BEÜ-BİGACEM işbirliği için ilk adım atıldı
A
a

BİGACEM)yönetim kurulu üyeleri BEÜ Rektörü Prof. Dr. Elmastaş’ı ziyaret etti.

Bitlis Gazeteciler Cemiyeti (BİGACEM) yönetim kurulu üyeleri Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş’ı ziyaret etti.

BİGACEM Başkanı Sinan Aygül, Başkan Yardımcısı Kasım Işıkgör, Genel Sekreter Hakan Okay, Denetim Kurulu Başkanı Sinan Gümüş ve Cemiyet üyesi Gamze Tunç’tan oluşan BİGACEM heyetini makamında ağırlayan Rektör Elmastaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarette BİGACEM Başkanı Sinan Aygül BİGACEM’in faaliyetleri, tamamlanan, devam eden ve hedeflenen proje ve eğitimleri programları ile ilgili bilgilendirmede bulunurken Rektör Elmastaş ise, üniversitenin çalışma ve faaliyetleri ile ilgili bilgiler paylaştı.

Basın Müzesi Projesi, BİGACEM – BEÜ işbirliği ile Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi üzerinden açılabilecek kurslar, iletişim bölümü öğrencileri için resmi staj protokolü ve Basın-Üniversite işbirliğini güçlendirme gibi başlıca konuların görüşüldüğü ziyaret programı verimli geçti.

BASIN MÜZESİ İÇİN AKADEMİK ARAŞTIRMAYI BEÜ YÜRÜTECEK

BİGACEM ve BEÜ’nün ortak yürütebileceği projelerinde görüşüldüğü ziyarette BİGACEM Başkanı Sinan Aygül, cemiyet tarafından hayata geçirilmek üzere ilk adımları atılan “Basın Müzesi” Projesi için Rektör Elmastaş’tan Akademik araştırma desteği talebinde bulundu.

BİGACEM tarafından kamu yararı gözetilerek hayata geçirilmesi planlanan projeler içinde üniversite bünyesinde faaliyet gösteren Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi üzerinden gerekli eğitim ve öğretim faaliyetlerinin düzenlenmesi konusunda işbirliği yapmak istediklerini kaydeden Aygül, staj konusunda sıkıntı yaşayan üniversitenin basın bölümü öğrencilerinin bu sıkıntısını gidermek adına resmi staj protokolü yapabileceklerini ifade etti.

Kentin değişim ve dönüşümü noktasında Basın - Üniversite işbirliğinin önemli olduğuna dikkat çeken Aygül, BİGACEM olarak işbirliğini güçlendirme adına ortak projeler yürütmeye hazır olduklarını kaydetti.

BİGACEM’in yürütmüş olduğu projelerin kentin tanıtımı ve gelişimi açısından oldukça önemli projeler olduğunu vurgulayan Rektör Elmastaş ise BİGACEM’in hedeflenen projelerinden üniversite alanına giren bölümleri için imkanlar dahilinde destek sunmaya hazır olduklarını belirtti.

Basın Müzesi Projesi’nin akademik araştırma ayağı için ise gerekli çalışmaları başlatacaklarını ifade eden Elmastaş, basın bölümü öğrencilerinin staj konusundaki sorununu çözme adına da staj protokolü yapılabileceklerini kaydetti.

Üniversite olarak kamu yararı gözetilerek hayata geçirilmesi planlanan her projeye imkanları dahilinde destek sunmaya hazır olduklarını dile getiren Elmastaş, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezleri üzerinden gerekli eğitim ve öğretim faaliyetlerinin düzenlenmesi konusunda da çalışma yürüteceklerini ifade etti.

Üniversite – Basın işbirliğinin önemine dikkat çeken Rektör Elmastaş, bu noktada her türlü işbirliği ve ortak projeye açık olduklarını vurguladı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.