DEM Bitlis Belediye
Losev

BEÜ Adalet Bölümü öğrencileri sertifikalarına kavuştu

Videoyu Aç BEÜ Adalet Bölümü öğrencileri sertifikalarına kavuştu
A
a

Hizan Meslek Yüksekokulu (MYO) Adalet Bölümü Öğrencileri Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi tarafından verilen ‘Kamulaştırma Hukuku ve Kat Mülkiyeti Eğitim Semineri’ne katılarak sertifika almaya hak kazandı. Öğrenciler sertifikalarını kendi hocalarından aldı.

Hizan MYO Öğr. Gör. Sercan Aksoy ve Öğr. Gör. Ömer Şengül’ün yönlendirmesiyle Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi’nin Bitlis Barosu katkılarıyla düzenlediği ‘Kamulaştırma Hukuku ve Kat Mülkiyeti Eğitim Semineri’ne katılan BEÜ Hizan MYO Adalet Bölümü’nde okuyan yaklaşık 20 öğrenci sertifika almaya hak kazandı. Sertifikalar Öğr. Gör. Aksoy ve Öğr. Gör. Şengül tarafından düzenlenen programda öğrencilere takdim edildi.

Adalet Bölümü Öğretim Görevlileri tarafından yapılan açıklamada, öğrenciler iş hayatına atıldığında bu sertifikaların öğrencilere katkı sunacağı belirtildi. Açıklamanın devamında Bitlis Eren Üniversitesi Ailesinin birer ferdi olarak, öğrencilere her anlamda faydalı olunmaya devam edileceği ifade edildi.

Program, sertifikaların öğretim görevlileri tarafından öğrencilere takdim edilmesi ve ardından toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.