DEM Bitlis Belediye
Losev

Beşminare Düşünce Akademisinden Gazeteciler günü mesajı

Videoyu Aç Beşminare Düşünce Akademisinden Gazeteciler günü mesajı
A
a

Bitlis Beşminare Düşünce Akademisi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Durer 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Durer, yayımladığı mesajında şunları ifade etti; günümüzde neredeyse soluduğumuz hava, içtiğimiz su gibi, ihtiyaç duyduğumuz, Dünya’dan ve olaylardan haberdar olmamızı sağlayan tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum. Dedi.

Serdar Durer sözlerine devamla; kamuoyunun doğru ve güvenilir bilgiye ulaşmasını sağlamak için, gece gündüz demeden, kar, kış, tipi, fırtına, yağmur, çamur, ayaz, savaş, çatışma demeden, bazen en uzak yerlere kadar gidip bizleri bilgilendiren, her şeyden haberdar olmamızı sağlayan tüm basın mensuplarına minnettarız.

Düzenli bir mesaisi olmayan, neredeyse Dünya’ da ki sayılı mesleklerden biri olan gazetecilik, her türlü zorluğa karşı ciddi mücadelelerin verildiği olağanüstü zorluklar içeren bir meslek.

Vatandaşın talep ettiği hizmetlerin gelmesi başta olmak üzere, yapılması planlanan çalışmalara kamuoyunun nabzını tutarak yön veren, her türlü zorluğa, sıkıntıya katlanmak zorunda kalan, birçok defa yaptıkları görevleri dolayısı ile kişileri ve kurumları karşılarına almak zorunda kalan basın mensuplarına bir değil, binlerce kez minnettarız.

Dünyanın her tarafında bu kutsaliyeti yüksek, ulvi mesleği ifa eden tüm gazetecilerin 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler gününü içtenlikle tebrik eder, hepsine kolaylıklar dilerim.

Bu yıl 10 Ocak Pazar günü Bitlis Öğretmenevinde yapacağımız programla Bitlis ve ilçelerin de görev yapan yine daha önce Bitlis ve ilçelerinde görev yapmış olan tüm basın mensupları için hazırlamış olduğumuz belgeleri, kendilerine takdim edeceğiz. Şeklinde konuştu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.