DEM Bitlis Belediye
Losev

Beşminare Akademi’den Adilcevaz Çıkarması

A
a

Beşminare Akademi Fikir ve Düşünce Derneği yöneticileri, Adilcevaz Girişim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kadir Köstekçi ‘nin daveti üzerine hafta sonu Adilcevaz İlçesine bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Adilcevaz Girişim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin yeni açmış olduğu Adilcevaz Gençlik Merkezini görme şansını elde eden Beşminare Akademi yöneticileri gençlik merkezine hayran kaldılar. 
 
Beşminare Akademi’nin onursal üyelerinden Ergin Güven; şunları ifade etti; Adilcevaz Gençlik Merkezini bizlere gezdirme nezaketi karşısında bizler sıradan, klasik bir Kültür Merkezini beklerken gördüklerimiz karşısında şaşkınlığımızla birlikte doğrusu hayranlığımızıda gizleyemedik. Kültür Merkezinin her odasını açtığınızda devasa projeler karşısında hayran kalmamak elde değildi. Kültür merkezine girişte bir toplantı salonu ve hemen yanı başında spor aktiviteleri için bir tenis masası, bir mini kütüphane, bir konferans salonu göze çarpıyordu. Sağ tarafında ise yirmi bilgisayarlık bir oda bulunuyordu. Geniş bir salon yaklaşık 30 kişlik muhteşem bir sinema salonuna dönüştürülmüştü, üstelik buraya Tiyatro sahnesi ve kulisi de eklenerek harika bir tasarımla dizayn edilmişti. Ayrıca bu salonda Projeksiyon cihazı ile orjinal film gösterim makinesi de unutulmamıştı. Hatta yer darlığından dolayı Kadir bey ve ekibi film sarma aparatını dairenin balkonuna yaptıkları cam ekleme ile makinist odasını yaratıcı bir şekilde tamamlamışlardı. Kadir bey Orjinal makineyi Aksaray’da bir sinema salonundan temin ettiklerini söyledi. Bu küçük apartman dairesinden koca bir dünya yaratan Adilcevaz Girişim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Sayın Kadir Köstekçi ile ekibini yaptıkları bu muhteşem proje ve tasarımlarından dolayı gönülden tebrik ediyoruz. Şeklinde konuştu. 
 
Adilcevaz Girişim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kadir Köstekçi ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti şu sözlerle ifade etti; Beşminare Düşünce Akademisi’nin Bitlis için yaptığı güzelikler herkes tarafından bilinen bir gerçektir. Hatta sadece Bitlis ile ilgili sorunların, sıkıntıların yada güzeliklerin gündeme getirmekle yetinmeyip, Dünya’da olanlarada kayıtsız kalmayan bölgemizin güzide bir Sivil Toplum Örgütüdür. Bu sivil toplum örgütünün Başkanı Serdar Durer’de ilimizin değerli bir aydını olup bu güzel sivil toplum örgütünün yaptığı tüm güzeliklerin başını çekmektedir. 
 
Adilcevaz Girişim Kültür ve Yardımlaşma Derneği olarak amacımız, Adilcevaz’ın tüm güzeliklerini ön plana çıkarmak, Adilcevaz’ın gençleri başta olmak üzere her yaştan insanımızın sorunlarına, sıkıntılarına kendi çapımızda çözümler üretmektir. Yine bu insanlarımızın sosyal, kültürel, sanatsal, sportif  bir takım etkinlikler içerisinde yer almalarını sağlamaktır. Çalışma yelpazemiz çok geniş olup bunlardan sadece bazılarını sıraladım. Başta Adilcevaz’lı hemşehrilerimiz olmak üzere, herkesi bu gençlik merkezimizi görmeye avet ediyoruz. Şeklinde konuştu. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.