Slayt Gösterisi
Losev

BESEM Faaliyetlerine Devam Ediyor

Videoyu Aç BESEM Faaliyetlerine Devam Ediyor
A
a

Bitlis Eren Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (BESEM) başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Bu kapsamda BESEM tarafından 23-24 Şubat tarihlerinde düzenlenen kayak kursunda Eğitmen Dr. Öğr. Üyesi Emrah Aykora ile Milli Takım Kayak Sporcuları Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencileri Uğur Ayçiçek, Erkan Demir, Ferdi Ertaş ve Cihat Demir’den oluşan yardımcı eğitmen ekibi, kursa katılan kursiyerler kayak eğitimi verdi. Kurs bitiminde BESEM Müdürü Öğr. Gör. Esra Dursun ve Dr. Öğr. Üyesi Emrah Aykora Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Demirtaş'ı makamında ziyaret ettiler.

BESEM tarafından hazırlanan plaketi Dr. Öğr. Üyesi Emrah Aykora'ya veren Demirtaş, başarılı çalışmalarından dolayı BESEM'i tebrik ederek, kurs eğitmenleri Dr. Öğr. Üyesi Emrah Aykora ve BESYO öğrencisi eğitmenlere teşekkür etti. Prof. Dr. Mehmet Demirtaş, bundan sonra da üniversitede gerçekleşecek başarılı faaliyetleri desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

BESEM Müdürü Öğr. Gör. Esra Dursun, çalışmalarının devam edeceğini belirterek 16-17 Mart tarihlerinde 300 kişinin katılacağı “İş Sağlığı ve Güvenliği” eğitimini gerçekleştireceklerini ifade etti.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.