DEM Bitlis Belediye
Losev

Belediye Binası Ateşe Verildi

Videoyu Aç Belediye Binası Ateşe Verildi
A
a

Ağrı'nın Patnos ilçesinde meydana gelen olaylarda eylemciler molotof kokteylleri ile belediye binasını bastı, iş araçlar yakıldı.

Ağrı'nın Patnos ilçesinde meydana gelen olaylarda belediye binası ve çok sayıda araç yakıldı, işyerlerlerine zarar verildi.

DHA'nın haberine göre, gösterisi sırasında bir grup, Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Patnos Belediyesi’ni hedef seçti. Belediye Başkanı AKP'li Cem Afşin Akbay’ın ve çalışanların boşalttığı Belediye binasına giren eylemciler, burada makine parkında bulunan itfaiye aracı, kamyon, traktör, iş makinesi, minibüs gibi taşıtları çalıştırarak ilçe merkezine getirdi.

Eylemciler, molotof kokteyller atarak üç katlı Belediye binasını içerden ve dışardan ateşe vererek yaktı. İlçe merkezine götürülen araçlar da birer birer molotof kokteylleri atılarak yakıldı.

Kurtarılan bazı taşıtlar Tugay Komutanlığı’nın parkına çekildi. Ayrıca Atatürk Mahallesi’ndeki Merkez Camii’nin inşaatı için bulunan kerestelerde yakılırken, bankalara ait ATM’ler de yerlerinden söküldü, işyerlerinin camları ve kepenkleri kırıldı.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.