Losev

Belediye Başkan Vekili Ustaoğlu birim amirlerinden brifing aldı

Videoyu Aç Belediye Başkan Vekili Ustaoğlu birim amirlerinden brifing aldı
A
a

Son Kararname ile Bitlis’e atanan Bitlis Belediye Başkan vekili Vali İsmail Ustaoğlu, Bitlis Belediyesinde düzenlediği toplantıda Belediye Başkan Yardımcısı Kamil Güzel ve birim amirlerinden çalışmaları hakkında brifing aldı.

Vali Ustaoğlu, Bitlis’e geldikten sonra Bitlis’i’ daha iyi tanımak, ayrıca ilin sorunlarını en iyi şekilde tespit edip, buna yönelik hazırlanan ve hazırlanacak projelerle daha kaliteli bir hizmet üretmek amacıyla belediyede bulunan birim amirlerinden brifing aldı. 

Dün Öğlen saatlerinde başlayan ve yaklaşık 5 saat süren toplantıda, Vali Ustaoğlu, Bitlis’te hizmet almayan hiçbir köşe bırakmayacağız. Çalışmaları da yakinen takip edeceğim. Benden önceki Vali Ahmet Çınar’a bu ile yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Belediye Başkan Vekili Vali Ustaoğlu yaptığı açıklamasında, Bitlis Belediye Başkan Vekili olarak, öncelikle ilimizin ihtiyaçlarının karşılanması ve sorunlarının çözümü noktasında, tüm kamu kurumlarının,  sivil toplum kuruluşlarının, yatırımcıların, yerel yönetimlerin ve Bitlis halkının görüş ve önerilerini dikkate alıyorum, önemsiyorum. Bitlis ilimizin sorun ve çözüm önerilerinin tespiti amacı ile tüm kurumlarımızdan briging alıyorum. Bu brifingleri en kısa sürede tamamlayarak ekip halinde vatandaş odaklı çalışmaları yürüteceğiz dedi.

Göreve başlarken Devlet mekanizmasının en iyi şekilde işlemesi, vatandaş odaklı hizmetlerin üretilmesi amacıyla istişareyi ve ortak aklı ön plana çıkaracaklarını belirten Ustaoğlu, Bitlis’te huzuru ve güveni hâkim kılmak için ekip arkadaşlarımızla birlikte çalışacağız. Ama aynı zamanda Bitlis’teki kardeşlerimizin özellikle ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan kalkınması noktasında gayreti hep beraber gerçekleştireceğimizi belirtmiştim. Bu çalışmalarımızdan sadece kent merkezinde Devletimizin tüm imkânlarından eşit şekilde yararlanmalarını sağlayacağız dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.