Losev

Bedelli Askerlikte Son Durum

Videoyu Aç Bedelli Askerlikte Son Durum
A
a

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz bedelli askerlikle ilgili olarak "Genelkurmay'dan görüşleri aldık, son kararı Başbakan verecek" dedi.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz bedelli askerlikle ilgili açıklama yaptı.
 
Yılmaz "Genelkurmay'dan görüşleri aldık, son kararı Başbakan verecek" dedi.
 
AKP'Lİ VEKİL: ÇOK SAYIDA GENCİN BEKLENTİSİ VAR
 
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, Milli Savunma Bakanlığı'nın bütçesi görüşmelerinde söz alan AKP Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, bedelli askerlik konusunda çok sayıda gencin beklenti içinde olduğunu, ancak bu konuda yapılan açıklamaların yetersiz kaldığını belirtti. Tatmin edici bir açıklamaya ihtiyaç olduğunu ifade eden Koçer, bedelli askerlikten ümidini keserse askere gitmek isteyen gençlerin olduğunu söyledi.
 
HDP'Lİ ZOZANİ: ZORUNLU ASKERLİĞE SON VERİLSİN
 
HDP Hakkari Milletvekili Adil Zozani zorunlu askerlik sistemine son verilmesinin, gerekirse bunun için profesyonel orduya geçilmesinin yararlı olacağını kaydetti.
 
KOMİSYONDA KAVGA
 
Komisyonda Milli Savunma Bakanlığı'nın bütçesi üzerinde yapılan görüşmelerde milletvekillerinin sorularını yanıtlayan Yılmaz, konuşmasında "Bizim olduğumuz kadar Güneydoğu'da CHP de MHP de olsaydı belki Güneydoğu'daki sorun bu dereceye gelmezdi, kesinlikle gelmezdi. Çok net söylüyorum" ifadesine CHP ve MHP'li üyeler tepki gösterdi.
 
MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, "Bölgede vatandaşları bile koruyamıyorsunuz. Terörü bile muhalefetin üzerine yıkıyorsunuz" dedi.
 
CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin de "Sizi tarihe havale ediyoruz. Kendiniz konuşun, kendiniz dinleyin" diyerek, partisinin diğer üyeleri ile birlikte salonu terk etti.
CHP'li üyelerin ardından MHP'li üyeler de salondan çıktı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.