Losev

Bayram Ve Tebrik Mesajları İle İlgili Duyuru

Videoyu Aç Bayram Ve Tebrik Mesajları İle İlgili Duyuru
A
a

Değerli takipçilerimiz, kurulduğu 2010 yılından bu yana tarafsız ve ilkeli yayın politikasıyla yayınlanan Bitlis Haber13 Siteniz/Sitemiz Bayram Ve Tebrik Mesajları İle İlgili açıklama yapma gereği duymuştur.

Site yönetiminden yapılan açıklamada, 09.06.2010 tarihinden bu yana yayın hayatını sürdüren Bitlis Haber13 haber sitesinde çalışma yürüten teknik ekip, haber ekibi ve yazarların gönüllülük esasına dayanarak çalışma yürüttüğü belirtilmiştir.

Bitlis'in en güncel haber sitesi ve aynı zamanda Bitlis'in en büyük haber sitesi unvanını elinde bulunduran Bitlis Haber13, şu ana kadar  son aylık resmi kayıtlara göre dünya genelinde 15'ye yakın ülke ve 80.905 farklı ziyaretçiye haber ulaştırmayı başardığı ortadadır. Bitlis Haber13 Bitlis'in sesi olduğu web sitenin raporlarında en iyi kalitede olduğu ispatıdır.


Bitlisli'nin  tek tarafsız güçlü sesi olduğunu kanıtlayarak 4 yıl önce yayın hayatına başlayan, genç ve dinamik haber siteniz/sitemiz, ortaya koyduğu ilkeli ve seviyeli yayın hayatıyla Bitlis halkından aldığı destek ve güçle devamlılığını sürdürmektedir. 

Haber sitemiz ve yönetimimiz, siyasi ve ekonomik olarak çeşitli sorunların olduğu halde buna rağmen izlediğimiz yoldan taviz vermeden yayın hayatını sürdürmektedir.

Yayın faaliyetinden bulunduğu günden itibaren siyasi ve kurum amirlerinin duyuru ve mesajlarını herhangi bir karşılık beklemeksizin yayınlamıştır. Yayınlanan mesajları takipçilerimize/takipçilerine paylaşılmıştır. Tüm siyasi ve kurum amirlerin bizleri takip ettiğine eminiz, bu iyi niyetimize karşılık ne yazık ki şimdiye kadar gerek telefonla gerekse e-mail aracılığıyla bize teşekkür mahiyetinde de olsa tarafımıza geri dönüş sağlanmamıştır.

Bitlis Haber13 yönetiminin almış olduğu karara bağlı olarak bugünden itibaren gerek tebrik ve duyuru mesajlarını artık yayınlamama kararı almıştır.

Söz konusu bu durumun hassasiyetini dile getirilmiş olup, aksi durumda konu tekrar göz önünde bulundurularak herhangi bir değişikliğinin olmaması halinde yönetimin almış olduğu karar geçerli olacaktır.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.