1,5 yıldır geçmeyen hıçkırık nöbetleri hayatını kabusa çevirdi
1,5 yıldır geçmeyen hıçkırık nöbetleri hayatını kabusa çevirdi
İçeriği Görüntüle

Batman’da yaşayan Muhammed Said Satıç ve kız kardeşi Elif Zümra Satıç, arkadaşları Muhammed Ali Özdemir ile birlikte kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Gazze’deki mazlumlara ulaştırılmak üzere Umut Kervanı’na teslim etti.

Küçük yaşlarına rağmen büyük bir duyarlılık gösteren çocuklar, Gazze’de yaşanan zorluklara kayıtsız kalmadıklarını ifade ederek, biriktirdikleri paraları mazlum kardeşleriyle paylaşmayı tercih ettiler.

Umut Kervanı yetkilisi M. Ali Sevim, bu örnek davranışlarından dolayı Muhammed Said, Elif Zümra ve Muhammed Ali’yi tebrik ederek şunları belirtti: "Çocuklarımızın bu duyarlı davranışı hepimize örnek olmalıdır. Küçük yüreklerin kocaman merhameti, mazlum coğrafyaların yaralarına bir nebze merhem olmaktadır. Rabbim kendilerinden razı olsun. Bu yardımlar, Gazze’deki kardeşlerimize en kısa sürede ulaştırılacaktır."

Kaynak: İLKHA