Batman’ın Belde Mahallesi’nde yaşanan olay, esnaf ve çevredekilere korku dolu anlar yaşattı. İddiaya göre, kimliği belirsiz bir grup genç yoldan geçen kadınlara laf attı. O sırada bölgede bulunan bir esnaf, gençleri uyararak davranışlarının yanlış olduğunu söyledi.
Esnafın uyarısına sinirlenen grup, kısa süre sonra birkaç arkadaşını daha çağırarak dükkâna saldırdı. Taş ve sopaların kullanıldığı kavgada, çevredeki bir genç araya girmek isterken ağır yaralandı. Olayda en az beş kişinin de çeşitli yerlerinden darbe aldığı, grubun içindeki bir kişinin ise kaçarken havaya ateş açtığı belirtildi.
Ağır yaralanan ve kimliği öğrenilemeyen genç, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Esnaf, saldırganların madde bağımlısı olduklarını iddia etti.
Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.





