Losev

Başsavcılık açıkladı: Canlı bombalardan biri Yunus Emre Alagöz

Videoyu Aç Başsavcılık açıkladı: Canlı bombalardan biri Yunus Emre Alagöz
A
a

Ankara’daki katliamı gerçekleştiren bombacılardan birinin Suruç saldırısını gerçekleştiren Şeyh Abdurrahman Alagöz’ün ağabeyi Yunus Emre Alagöz olduğu kesinleşti. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı yaptığı açıklamada, “Canlı bomba eylemini gerçekleştiren kişilerden birinin Yunus Emre Alagöz isimli şahıs olduğu tespit edilmiştir” dedi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara’daki saldırıda canlı bombalardan birinin Yunus Emre Alagöz olduğunun tespit edildiğini bildirdi.

Başsavcılık açıklamasında, “Söz konusu canlı bomba eylemini gerçekleştiren kişilerden birinin Yunus Emre Alagöz isimli şahıs olduğu tespit edilmiştir. Diğer canlı bomba eylemcisinin fotoğrafla teşhisi yapılmış olup, açık kimliğinin belirlenmesi için çalışmalar devam etmektedir. Bu kişinin eylemi gerçekleştirmek üzere, güney sınırlarımıza komşu bir ülkeden geldiği tespit edilmiştir,” ifadelerine yer verildi.

Böylece Ankara’daki katliamı gerçekleştiren bombacılardan birinin Suruç saldırısını gerçekleştiren Şeyh Abdurrahman Alagöz’ün ağabeyi Yunus Emre Alagöz olduğu kesinleşti.

Davutoğlu, ‘Birinin kimliği kesinleşti’ demişti

Başbakan Ahmet Davutoğlu, bir televizyon kanalında yaptığı açıklamada, isim vermeyerek, “Bombacıların tespiti sırasında DNA testleri yoğun olarak yapıldı. Bu tespitler sonucunda da bombacılardan birinin kimliği kesinleşti. Diğerinin irtibatları itibariyle de yoğun çalışmalar sürdürülüyor,” demişti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.