Losev

Başkanların istifaları sonrası Erdoğan: Kırıcı olmayın, adam kaybetmeyelim

Videoyu Aç Başkanların istifaları sonrası Erdoğan: Kırıcı olmayın, adam kaybetmeyelim
A
a

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, AK Parti teşkilatını uyararak istifa eden belediye başkanlarıyla ilgili kırıcı sözler sarf edilmemesi gerektiğini söyledi: “Adam kaybetmeyelim.”

Hürriyet’ten Nuray Babacan’ın haberine göre Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, önceki gün partisinin merkez karar ve yönetim kurulunda (MKYK) AK Parti’lilere seslendi.

Erdoğan, şu uyarılarda bulundu: “İstifa eden belediye başkanlarıyla ilgili kimse olumsuz konuşmasın. Bu arkadaşlarla ilgili kırıcı sözler sarfedilmemeli. Gönül alarak, partinin ilk kurulduğu günkü mantık ve heyecanla hareket edeceğiz. Adam kaybetmeyelim. Değişimin gerçekleştiği illerdeki teşkilatları uyarın. Görevden alınan veya istifa eden arkadaşları dışlamadan çalışsınlar.”

Cumhurbaşkanı, Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un pazartesi istifa etmesini beklediklerini belirterek, “Etmezse, gereğini yapacağız. Herkes görecek ne yapacağımızı. Ama bir sıkıntı olmadan istifa edeceğini düşünüyorum” diye konuştu.

Şimdiye kadar Erdoğan’ın istifasını istediği isimlerden İstanbul, Niğde, Düzce, Bursa ve Ankara belediye başkanları istifa etti.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.