Losev

Başkan Vekili Ustaoğlu'ndan Öğrencilere Kırtasiye

Videoyu Aç Başkan Vekili Ustaoğlu'ndan Öğrencilere Kırtasiye
A
a

Bitlis Belediye Başkan Vekilimiz İsmail Ustaoğlu, ilde eğitim gören öğrencilere kırtasiye desteğinde bulundu. Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, MNG ilkokulu’nu ziyaret gerçekleştirerek öğrenciler ile sohbet edip kırtasiye yardımında bulundu.

MNG İlkokulu’nu ziyaret eden Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu’nu okul öğrencileri çiçekler ile karşıladı. Belediye Başkan Vekilimiz İsmail Ustaoğlu ve beraberinde Bitlis Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Aras ile birlikte sınıfları tek tek ziyaret ederek derslere ortak oldu, öğrenci ve öğretmenler ile sohbet etti. Okullarda sınıfları dolaşan Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, okulun ilk haftalarında öğrencilerin okul sevincine ortak olarak, öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.

Daha sonra Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu , Belediye Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan içinde 1. Sınıf kaynak kitap seti ve anasınıfı için halı hediye etti.

Okul idaresi ve öğrenciler Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlun’a Bitlis Belediyesinin yapmış olduğu yardımlardan dolayı teşekkür ettiler.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.