Losev

Başkan Vekili Menteş, Kadınlar Günü’nü Kutladı

Videoyu Aç Başkan Vekili Menteş, Kadınlar Günü’nü Kutladı
A
a

Tatvan Belediye Başkan Vekili Abdulbaki Menteş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak, kadınlara karanfil takdim etti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıya ilk olarak Belediye’de çalışan bayan personellerini ziyaret eden Başkan Vekili Menteş daha sonra sırasıyla SMM Tesktil çalışanlarını ve Tatvan Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bayan öğretmenlerini ile öğrencilerini ziyaret edip, 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlayarak karanfil takdim etti.

Kadınların elinin değdiği her yerin, yaptıkları her işin daha güzel olduğunun kaçınılmaz bir gerçek olduğunu belirten Başkan Vekili Menteş, “Hayat mücadelesinde kadınlar, erkeklerle eşit şartlarda yer almalıdır. Anadolu’da halkın varoluş mücadelesinde kadınlarında erkeklerle birlikte mücadele ettiğini hiçbir zaman akıllardan çıkarmamalıyız. Kendilerine çok şey borçlu olduğumuz, huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşı olan, hayatın her anını varlıklarıyla onurlandıran, desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren sizler, sadece bir gün değil her gün başımızın tacısınız. Bu duygu ve düşünceler ile tüm kadınlarımızın bu anlamlı gününü kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.