Losev

Başkan Ustaoğlu’ndan kurslara ziyaret

Videoyu Aç Başkan Ustaoğlu’ndan kurslara ziyaret
A
a

Başkan Ustaoğlu, asıl amaçlarının kadın emeğinin görünmesini sağlamak olduğunu da sözlerine ekleyerek, bizim asıl amacımız kadın emeğinin görülmesini sağlamaktır.

Burda el emeği göz nuru ile yaptıkları ürünleri aile ekonimlerine katkı sağlamalarını amaçlamak olacaktır. Bu konuda belediye olarak tüm imkanlarımızı sunacağız.Kadınlara pozitif ayrımcılık uygulanmasını istedik. Önümüzdeki süreçte kadın merkezimizi daha da büyüteceğiz dedi.Daha fazla Kurs açılması için talimat verdi.

Bitlis Belediyesine ait Kurubulak Semtinde bulunan Kadın Toplum Merkezini ziyaret eden Belediye Başkan Vekili Ustaoğlu, burada eğitim gören kadınlar ve gençlerle uzun süre sohbet etti. Özellikle Toplum merkezinde bulunan Spor salonu, kurs sınıfları ve kursları ziyaret eden Başkan Ustaoğlu, eksiklikler hakkında bilgi aldı.

Toplum Merkezinde bulunan çocukların oyun isteğini de geri çevirmeyen Ustaoğlu langırt oynadı. Daha sonra da vatandaşların sorunlarını dinleyerek gerekli notlar aldı. Başkan Ustaoğlu ve beraberindekiler toplum merkezinden ayrıldı.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.