Losev

Başkan Tanğlay mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi

Videoyu Aç Başkan Tanğlay mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi
A
a

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Bitlis merkezde görev yapan mahalle muhtarları ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

İpekyolu Restauranta gerçekleştirilen toplantıda, Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, görev süresinin başından bu yana Bitlis Belediyesi tarafından hayata geçirilen hizmetleri anlattı.

Pandemi sürecinin tüm dünyada olduğu gibi yerelde de olumsuz etkileri olduğuna değinen Başkan Tanğlay, “Mart ayından bu yana, yaklaşık 8 aydır salgına karşı mücadele yürütüyoruz. En verimli, en hızlı hizmet dönemimizde salgına karşı mücadele yürüttük. Sürekli alanda olduğumuz için Muhtarlarımızla birlikte mahallelerimizin ihtiyaçlarını doğru bir şekilde tespit etme gayreti içerisindeyiz. Halkımızın talep ve ihtiyaçlarını karşılayacağız. Tüm sorunların üstesinden geleceğiz. Bitlis Belediye Başkanı olarak, bu özel gününüzde sizlerle birlikte olmak istedim. Bu duygu ve düşüncelerle demokrasimizde önemli bir yer tutan siz değerli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

Mahalleleri ile ilgili talep ve ihtiyaçlarını birinci ağızdan iletme fırsatı bulan muhtarlar da Başkan Nesrullah Tanğlay’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler. Programa Bitlis Merkezde görev yapan 13 mahalle muhtarı katıldı.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.