DEM Bitlis Belediye
Losev

Başkan Tanğlay Mahalle Mahalle Gezerek Sorunları Dinliyor

Videoyu Aç Başkan Tanğlay Mahalle Mahalle Gezerek Sorunları Dinliyor
A
a

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, belediyeciliğin sahada halkı birebir dinleyerek yapıldığını belirterek, hizmet yolunda halk için halkla birlikte bu yola çıktıklarını söyledi.

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay,mahalle mahalle gezerek vatandaşlar ve muhtarların sorunlarını dinliyor. Yapılan hizmetleri yerinde inceleyen Nesrullah Tanğlay, mahallelerin eksikliklerini ise yerinde tespit ediyor.

Mahalle gezilerini sürdüren Tanğlay, son olarak Saray ve Hersan mahallelerine gitti. Çalışmaları inceleyen Tanğlay, belediyeciliğin sahada yapılması gerektiğini vurgulayarak, "Belediyecilik sahada ve yerinde görerek ihtiyaçları gidererek mahallelerin eli ayağı kulağı olan muhtarlarımızla sıkı bir şekilde çalışarak, halkımızı birebir dinleyerek yapılıyor” diyen Tanğlay şunları aktardı:

“Halkımız için halkımızla biz bu hizmet yoluna çıktık. Kentin sağlıklı büyüyebilmesi için doğru kararlar almamız gerekiyor. Bu doğru kararları almak için sürekli sahada olmamız gerekiyor, günün yarısı sahadayız, özellikle hizmet bakımından eksik olan mahallelerde pozitif ayrımcılık yaparak yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Halkımızın gönlüne girerek çalışmalarımızla onların yaşam kalitelerini yükselterek ve hayır dualarını alarak yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.