DEM Bitlis Belediye
Losev

Başkan Geylani ve Yardımcısı Korkmaz Ağaç Dikme Etkinliğine Katıldı

Videoyu Aç Başkan Geylani ve Yardımcısı Korkmaz Ağaç Dikme Etkinliğine Katıldı
A
a

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hazırlanan Türkiye genelinde gerçekleştirilen "Geleceğe Nefes" seferberliği kapsamında, Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani ve Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin Korkmaz, Bitlis Eren Üniversitesi Kampusu’nda ağaç dikti.

"11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes" programı kapsamında Bitlis’te belirlenen 9 farklı noktada gerçekleşen fidan dikme etkinliğinde 123 bin fidan toprakla buluşturuldu. Etkinlikte çamın yanı sıra yapraklı, meyveli ağaç fidanları dikildi.
 
Ülke genelinde düzenlenen kampanya çerçevesinde hemşerilerimizin hedeflenenin çok üstünde bir sayı ile katılım sağladıklarını belirten Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Bitlis genelinde 9 farklı noktada toplamda 123 bin fidanın toprak ile buluştuğunu söyledi.
 
Geylani yaptığı açıklamada, ‘Cumhurbaşkanımız öncülüğünde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan kampanya ile dünyaya örnek olacak bir proje gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımızın bugün müjdesini de verdiği gibi bundan sonra her yıl 11 Kasım Ağaç Dikme Bayramı olarak kutlanacak inşallah. Çok yakında Tatvan için büyük ve güzel bir orman projemiz var. İnşallah Tatvanlı hemşerilerimiz ile birlikte binlerce ağacı da hep birlikte dikeceğiz. Yarınlarımıza daha temiz ve yeşil bir Tatvan bırakacağız’ dedi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.