Losev

Başkan Geylani ve Öğrencilerden Anlamlı Ziyaret

Videoyu Aç Başkan Geylani ve Öğrencilerden Anlamlı Ziyaret
A
a

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani ve Faki Teyran Anaokulu öğrencileri ile birlikte Tatvan Belediyesi Rehabilitasyon ve Hayvan Kısırlaştırma Merkezi’ni ziyaret etti.

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani ve Faki Teyran Anaokulu öğrencileri 4 Ekim Hayvan Hakları Günü münasebetiyle Tatvan Belediyesi Rehabilitasyon ve Hayvan Kısırlaştırma Merkezi’ni ziyaret etti. Barınağı heyecanla gezen minik öğrenciler, yavru köpek ve kedilere özel ilgi gösterdi. Merkezde bulunan yetkililer tarafından hasta ve yaralı sokak hayvanlarının nasıl tedavi edildiğine dair öğrencilere bilgi verildi.

Sokak hayvanlarının bakıma muhtaç olduğunu ve insanların ilgisine ve sevgisine ihtiyacı olduğunu belirten Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, hayvanları koruma gününde minik yavrularımızın burayı ziyaret etmesinin kendilerini memnun ettiğini söyledi.

Başkan Geylani sözlerinin devamında ise, ‘Hayvanların bizden istedikleri bir kap su, bir kap yiyecek ve sevgidir. Her canlının yaşamına saygı duymalıyız ve hayvanlara sahip çıkmalıyız. Hayvan hakları konusunda herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum. Biz buradan öğretmenlerimize ve minik yavrularımıza bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyoruz’ dedi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.