Losev

Başkan Geylani öğrencilerle birlikte çevre temizliği yaptı

Videoyu Aç Başkan Geylani öğrencilerle birlikte çevre temizliği yaptı
A
a

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Tatvan Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile birlikte okul çevresinde temizlik yaptı.

Tatvan Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki 430 öğrenci ve 28 idareci okullarının bulunduğu çevrede gerçekleştirilen temizlik çalışmasında onlarca poşet çöp toplandı.

Öğrenciler, öğretmenler ve Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, sosyal sorumluluk projesi kapsamında okulun bulunduğu alanda temizlik yaptı. Bilinçsizce yere atılan pet şişe, naylon poşet, cam,şişe ve kartonları toplayan öğrenciler, daha temiz ve sağlıklı bir çevre içinvatandaşların olmasını istedi. Yaklaşık 1 saat süren temizlik çalışmasında birkamyon dolusu çöp toplandı.

Öğrencilerile birlikte çöp toplama projesine destek veren ve çöp toplayan Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, belediye tarafından başlatılan ‘Temiz Şehir, Temiz Tatvan’ temizlik kampanyasına destek veren öğrenciler ile bir araya geldiklerini söyledi. Başkan Geylani öğrencilere yaptığı açıklamada, ‘İlk olarak şunu belirtmek isterim ki temizlik kirletmemekle başlar. Amacımız sadece bu alanları temizlemek değil, tüm halkımızı bilinçlendirip şehrimizi tertemiz bir hale getirmektir. Bir şehirde yatırım, park, bahçe ve dev hizmetler yapabilirsiniz ancak o şehirde temizlik yoksa yapılan hizmetlerin hiçbir anlamı yoktur. Gelecek nesillerin emanetçisi olarak bu şehre hep birlikte sahip çıkmalıyız. Temizlik bilincini de hep birlikte vatandaşlara aşılayabiliriz. Gelişi güzel sağa sola atılan çöpleri yine atan kişinin babası, amcası, dayısı veya bir yakını temizliyor. Bu konuda herkesin duyarlı olmasını istiyoruz. Bu çalışmayı yapan lisemizin öğretmen ve öğrencilerine çok teşekkür ediyorum’ dedi.

Temizlik çalışmasından sonra okulda düzenlenen konferansa katılan Belediye Başkanı Geylani, öğrencilerin sorularını yanıtladı. Konferans sonrası ayaküstü öğrencilerle sohbet eden Başkan Geylani ardından okuldan ayrıldı. 
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.