Losev

Başkan Geylani’den Üç Aylar ve Regaip Kandili mesajı

Videoyu Aç Başkan Geylani’den Üç Aylar ve Regaip Kandili mesajı
A
a

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani Mübarek Üç Ayların başlaması ve Regaip kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mübarek Üç Ayların manevi ikliminin ilk esintisi Regaip Kandilini idrak ediyoruz. Kandil gecelerinin geleneklerimizde çok önemli bir yeri olduğunu belirten Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani mesajında şu ifadelere yer verdi:

İslam âlemi olarak yeni bir manevi iklime girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Müslümanlar için rahmet, bereket ve mağfiret ayları olan üç aylara kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Regaip Kandili ile başlayıp Kadir Gecesi ile sona eren üç aylar, Müslümanlar için manevi bir hasat mevsimidir. Kandiller; manevi duygularımızın yeşerdiği, kalplerin birbirlerine yaklaştığı, hoşgörü, paylaşma ve dayanışma duygularımızı en üst seviyeye çıktığı müstesna gecelerdir. Bugün ve gecelerin en iyi şekilde değerlendirilerek, her zaman ihtiyaç duyduğumuz, sevginin tüm insanlar arasında yayılması ve sağlıklı günlerimize kavuşmak dileğiyle, başta Tatvan’lı hemşerilerimiz olmak üzere mübarek Üç ayların ve Regaip Kandil’inin ülkemize, milletimize ve tüm İslam âlemine bereket, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini yüce Allah'tan niyaz ederim.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.