Slayt Gösterisi
Losev

Başkan Geylani’den engelli ailelere ziyaret

Videoyu Aç Başkan Geylani’den engelli ailelere ziyaret
A
a

Her fırsatta engelli vatandaşlar ile bir araya gelen Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, AK Parti Tatvan İlçe Başkanı Cemil Sayılgan ve AK Parti Tatvan Kadın Kolları Başkanı Ayşe Altıok ile birlikte Tatvan İlçe merkezinde bulunan 6 aileyi ziyaret etti.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyaretlerde ailelerin istek ve sıkıntılarını da dinlendi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren aileler teşekkürlerini iletti.

“Her zaman olduğu gibi milletimizin emrindeyiz”

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, “Her fırsatta engelli vatandaşlarımız ile bir araya geliyoruz. Ak Parti İlçe Başkanımız ve Kadın Kolları Başkanımız ile birlikte evlerinde engelli bulunan 6 ailemizi ziyaret ettik.  Bizlerde her zaman olduğu gibi milletimizin emrindeyiz. Devletimizin verdiği imkanlar dışında bizde imkanlarımızla ailelere elimizden gelen desteği vermeye gayret gösteriyoruz. Engelli kardeşlerimize Rabbim sağlıklı uzum ömürler versin diyorum.

Engelli vatandaşların sahiplenilmesi ve yaşamın her alanına kazandırılmasını sağlamak hem yüce dinimiz İslam'ın hem de kültürümüzün gereğidir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm sorun ve sıkıntılarını çözmede kardeşlerimizin yanında olacağız. Bundan kimsenin endişesi olmasın." dedi

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.