Losev

Başkan Geylani 85 yaşındaki amcanın davetini geri çevirmedi

Videoyu Aç Başkan Geylani 85 yaşındaki amcanın davetini geri çevirmedi
A
a

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Tatvan Belediyesi tarafından geçen aylarda başlatılan Evde Bakım Hizmetinden yararlanan 85 yaşındaki Mehmet Kazım Yaşar’dan kendisine gelen daveti geri çevirmeyerek evinde ziyaret etti.

Kendisine gerek sosyal medya üzerinden gerekse birebir yapılan davetleri geri çevirmeyen Başkan Geylani, son olarak Saray mahallesinde ikamet eden Tatvan Belediyesinin Evde Bakım Hizmetinden yararlanan Kazım Yaşar’ı Ak Parti Tatvan İlçe Başkanı Cemil Sayılgan ile birlikte ziyaret etti. 

Mesai ve saat kavramı gözetmeksizin hemşehrileri ile her fırsatı değerlendirdiğini kaydeden Başkan Geylani; gündüzleri belediye hizmetlerini yerine getirerek , çalışmalarımızın ve projelerimizin takibini yapıyoruz. Yollar, parklar yapmanın, projeleri hayata geçirmenin ötesinde önemli olan gönüller kazanabilmek ve bu gönüllerde yer edinebilmektir. Elhamdülillah bunu da başarmak için uğraşıyoruz. Belediye dışında bizi davet eden veya evlerine konuk olduğumuz hemşehrilerimizin gönülleri kazanıyor hayır dualarını alıyoruz. Bu gün, Kazım Amcamızın davetini gferi çevirmeyerek evlerine konuk olduk. Ne mutlu bize ki vatandaşlarımızın gönlüne girebilmişiz. Bizlere evinin kapılarını açan Yaşar ailemize hoş sohbetleri ve misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederim. İnşallah evde bakım hizmetimizin kapsamını arttırıp ihtiyacı olan tüm hemşehrilerimize ulaşmaya çalışacağız” dedi.

İlk defa bir belediye başkanı tarafından evinde ziyaret edildiğini kaydeden Mehmet Kazım Yaşar, "Allah sizden razı olsun. İlk defa beni evimde bir belediye başkanı ziyaret ediyor. Halimizi hatırımızı soruyor. Çok duygulandım. Allah senden razı olsun. Allah işinizi rast getirsin" dedi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.