Slayt Gösterisi
Losev

Başkan Geylani, projelerimizi hayata geçiriyoruz

Videoyu Aç Başkan Geylani, projelerimizi hayata geçiriyoruz
A
a

Tatvan’ın Van Gölü Sahili’nde gemi barınağı ve yeni iskelelerin yapımı için incelemelerde bulunuldu.

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 5. Bölge Müdürü Ecvet Doğan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 5. Bölge Müdür Yardımcısı Serhan Özkanlı, Tatvan Liman Başkanı Abdurrahman Aki ve teknik heyet Van Gölü’nün Tatvan Sahillerinde yapılacak projeler ile ilgili inceleme ve yer tespitinde bulundular.

Tatvan Reşadiye Köyü’nde incelemelerde bulunan ekip, Reşadiye iskelenin revize edilerek balıkçı barınağına dönüştürülmesinin bu sene içerisinde çalışmalara başlanacağını söylediler. Reşadiye Köyü’nden tekne ile göle açılan ekip İncekaya Köyü’nde bu sene yapılacak olan iskelenin yerini inceledi. Tatvan Sahil şeridinde de bu sene başlayacak yeni iskelenin yer incelemesini yapan ekip ardından gemi barınağının yapılacağı noktada suyun derinlik incelemesi ölçümlerini yaptı.

Tatvan’a değer katacak ve turizmi canlandıracak projeleri bir bir hayata geçireceklerini söyleyen Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani sözlerini şöyle sürdürdü. “Ramazan Bayramı’ndan önce Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 5. Bölge Müdürümüz Ecvet Doğan ve Tatvan Liman Başkanımız Abdurrahman Aki ile birlikte sahil bandımızda incelemelerde bulunmuştuk. Kendisine ilçemizdeki eksikliklerde bahsetmiştik. Allah’a şükür bugün Bölge Müdürümüz Ecvet bey teknik ekibi ile gelerek gerekli inceleme ve ölçüm çalışmalarını gerçekleştirdiler. Reşadiye Köyü’müzde ihtiyaca binaen balıkçı barınağı yapılacak. İncekaya Köyü’nde ve Tatvan Sahil Parkı’nda da yeni iskele yapımına bu sene başlanıyor. Yine Tatvan Sahil Parkı’mıza yakın bir noktada gemi barınağı yapımı için gerekli inceleme ve ölçümler teknik ekipler tarafından yapıldı. Zaten yatırım programına geçtiğimiz günlerde alınmıştı. Bu sene projelendirme çalışmaları tamamlanarak gemi barınağını da ilçemize kazandıracağız. Bu sene yapmayı planladığımız iki ayrı halk plajımızın da yerini belirledik. Belirlenen halk plajı alanlarında da iki iskele yapılacak. Bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Düzenlenen teknik çalışmaya Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani’nin yanı sıra Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 5. Bölge Müdürü Ecvet Doğan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 5. Bölge Müdür Yardımcısı Serhan Özkanlı, Tatvan Liman Başkanı Abdurrahman Aki, Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin Korkmaz, Tatvan Belediyesi ve Ulaştırma Bakanlığı’na bağlı teknik ekip katıldı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.