Losev

Başkan Geylani, halk gününde vatandaşlarla buluştu

Videoyu Aç Başkan Geylani, halk gününde vatandaşlarla buluştu
A
a

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, her hafta Çarşamba günleri gerçekleştirilen “Halk Günü” uygulaması kapsamında Belediye binasına gelen vatandaşları makamında misafir ederek, istek ve şikâyetlerini dinledi.

Vatandaşların talep ve şikâyetlerini doğrudan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani’ye iletebilmesi amacıyla başlatılan “Halk Günü” uygulamasında Başkan Geylani, gelen vatandaşlar ile birebir ilgilenip taleplerini dinledi.

Tatvan halkı, taleplerinin belediye birimleri tarafından hızla çözüme kavuşturulması için bu haftaki Halk Günü’ne yoğun ilgi gösterdi. Sabah saatlerinden itibaren çeşitli istek ve taleplerini Başkan Geylani’ye iletmek için Tatvan Belediyesi’ne gelen vatandaşlar, istek ve taleplerini Başkan Geylani’ye iletti.

Belediyenin yürüttüğü çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirerek önerilerini dinleyen Başkan Geylani, Tatvan Belediyesinin hizmet alanında olan taleplerin çözümü için ilgili birimlere talimat verirken, diğer kurumların yetki alanındaki taleplerin de ilgili kurumlara iletilmesini istedi.

Başkan Geylani, "Bu şehrin güzel insanlarına hizmet etmek adına gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde hem şehrimizin sorunlarını çözeceğiz hem de birlik ve beraberlikten doğan bereketi bu şehre yayarak güzel hizmetler üreteceğiz. Bunu hep birlikte yapacağız. Halkımızın bizden beklentilerini çok iyi biliyoruz." İfadelerini kullandı.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.