Losev

Başkan Geylani, basın mensuplarıyla iftarda buluştu

Videoyu Aç Başkan Geylani, basın mensuplarıyla iftarda buluştu
A
a

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, İlçede faaliyet yürüten basın mensupları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Tatvan’ın genel sorunları ve belediye hizmetleri ile ilgili çalışmalardan bahseden Başkan Geylani, yenilikçi ve herkese eşit bir yönetim anlayışı ile hizmet edeceklerini söyledi.

Basın mensuplarının yoğun katılım gösterdiği iftar yemeği, Tatvan’daki özel bir Restorant’ta gerçekleştirildi. 

Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Tatvan Belediyesi’nin belediyecilik anlayışının yenilikçi, katılımcı, kültürel, sosyal, çevre dostu ve hizmet belediyeciliği anlayışı üzerine kurulu olduğunu belirterek, “Bu ana ilkeler olmazsa olmazımızdır” dedi. 

Tatvan halkını direk yönetime katmak için ilk etapta Whatsapp hattı kurduklarını ifade eden Başkan Geylani, ‘Şuan Whatsapp ihbar hattımızı 7/24 hizmete açık. Yakın zaman içinde bu hizmetimizi telefonunumuza indireceğimiz bir uygulama ile daha da genişleteceğiz. Bu sayede vatandaşlarımız şikayet, dilek ve önerilerini bize rahat bir şekilde ulaştırabilecek’ dedi. 

İftar yemeğinin ardından Tatvan sahiline geçen Başkan Geylani ve basın mensupları, Tatvan turizminin en önemli faktörü olan sahil parkı ile ilgili alınacak önlem ve yapılacak çalışmalar hakkında konuştu. Tatvan’ın en önemli sorununun şu an atl yapı ve yol olduğunu belirten Geylani, ‘bu sorunlarında çözümü ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Yıl sonuna kadar alt yapının büyük çoğunluğunu tamamlayacağız. Şu an bozuk yollarda yama yapımına başladık.

Alt yapının tamamlandığı yollarda yenileme çalışmalarımız da kısa süre içerisinde başlayacaktır’ dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.