Losev

Başkan Geylani, altyapı ve üstyapı sorununu çözüyoruz

Videoyu Aç Başkan Geylani, altyapı ve üstyapı sorununu çözüyoruz
A
a

Tatvan Belediyesi tarafından kilitli parke yol yapım ve yenileme çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Tatvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen altyapı yenileme çalışmalarının ardından yol yapım ve yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kültür Mahallesi’nde devam eden kilitli parke yol yapım ve yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, ekiplerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kültür Mahallesi’nin kilitli parke yol yapım ve yenileme çalışmalarının birkaç güne kadar tamamlanacağını belirten Başkan Geylani, şu açıklamalarda bulundu. “Kültür Mahallesi’nin kilitli parke yol yapım ve yenileme çalışmaları tamamlandıktan sonra buradan çıkan ekiplerimiz Fatih ve Dumlupınar Mahallesi’ne geçecek. Şuan Tatvan’ın tamamında yoğun ve hummalı bir çalışma var. Hem Cumhuriyet Caddesi’nin altyapı çalışmalarına başladık hem de altyapısı tamamlanan mahallelerimizin kilitli parke yol yapım ve yenileme çalışmaları devam ediyoruz. Şirinevler’deki kilitli parke yol yapım ve yenileme çalışmaları tamamlanmak üzere. Şirinevler Mahallesi tamamlandıktan sonra Bahçelievler Mahallesi’nin kilitli parke yol yapım ve yenileme çalışmalarına başlayacağız. Tatvan’daki bütün yol ağları Allah’ın izni ile tamamlanmış olacak. Bütün mahallelerimizde cadde ve sokakların kilitli parke yol yapım ve yenileme çalışmaları ile asfalt yenileme çalışmaları bitmiş olacak” dedi.

 35 yıl önce yapılan alt yapının yetersiz olduğunu ve mevcut yoğunluğu taşıyamadığını ifade eden Başkan Geylani sözlerini şöyle sürdürdü.

“Zor ve zahmetli bir süreç geçiriyoruz. Kanalizasyon, içme suyu ve yağmur drenaj altyapılarını yeniliyoruz. Cumhuriyet Caddesi ile beraber şehrimiz yeni altyapısına kavuşmuş olacak. Bu sene Allah’ın izni ile Tatvan’ın hem alt yapısı hem de üst yapısı bitirilecek.

Bu çalışmalara normalde 1 Nisan tarihi itibariyle başlayacaktık. Mevcut pandemiden dolayı gecikmeli bir süreç oldu. Biz bu aradaki süreyi telafi ederek gerekirse gece gündüz çalışarak bu sene bütün Tatvan’ın alt yapı ve üst yapı sorununu çözmüş olacağız. Bu konuda tüm hemşerilerimizden biraz daha sabırlı olmalarını istiyoruz. Çünkü zahmetli bir süreç. Kazı çalışmasından dolayı eski hatlarda bozulma veya kırılmalar meydana gelebiliyor.  Yapılan bağlantılardan dolayı ister istemez su kesintileri yaşanabiliyor. İnanın ki bu yapılan daha iyi bir hizmetin sağlanması içindir. Daha sağlıklı ve hijyen bir suyun evlerimize ulaşması için yapılan bir çalışma. Bu senenin sonunda Allah nasip ederse alt yapı ve üst yapı ile ilgili hiçbir sorunumuz, sıkıntımız kalmayacak. Şimdiden burada çalışan bütün ekiplerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.