Losev

Başkan Çınar iftarda muhtarlarla bir araya geldi

Videoyu Aç Başkan Çınar iftarda muhtarlarla bir araya geldi
A
a

Bitlis Belediye Başkanı Ahmet Çınar iftar yemeğinde mahalle muhtarları ile buluştu. Her fırsatta mahalle muhtarları ile bir araya gelen Bitlis Belediye Başkanı Ahmet Çınar, düzenlenen iftar yemeğinde muhtarların taleplerini de dinledi.Belediye birim amirleri de toplantıda hazır bulundular.

Bitlis Belediye Başkanı Ahmet Çınar ; “Öncelikle tutmuş olduğumuz oruçların, yapmış olduğumuz ibadetlerin kabul olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum. Ramazan Ayında düzenlediğimiz iftar programımızda mahalle muhtarlarımızla bu mübarek günde bir araya geldik.

Bitlis Belediyesi olarak muhtarlarımızın isteklerini mümkün olduğu kadar göz önünde bulundurarak mahallelerimize hizmet ediyoruz. Kısa bir süre içerisinde mahalle arasındaki yollar hepsi yapılacak. Kent genelindeki yolların çoğu sıcak asfaltla kaplanacak ve Bitlis’imizi ve Bitlisli vatandaşımıza hakettiği hizmeti sunmak için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Yapmış olacağımız hizmetlerle Bitlis’in çehresini değiştireceğiz” dedi.

Mahalle muhtarları; “İftar programını düzenleyip bizi bir araya getiren Bitlis Belediye Başkanı Ahmet Çınar ‘a teşekkür ediyoruz.’’dediler. Birim amirlerinin de hazır bulunduğu toplantıda, yaşanan sorunlar ve sorunların çözümüne yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi vermesinin ardından toplantı sona erdi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.