Losev

Başkan Çetinsoy, Öğretmenler Gününü kutladı

Videoyu Aç Başkan Çetinsoy, Öğretmenler Gününü kutladı
A
a

Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ münasebetiyle beldede görev yapan tüm öğretmenleri ziyaret ederek kendilerine gül takdim etti.

Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ münasebetiyle Günkırı İlköğretim ve Orta Okulu ile Anaokul öğretmenlerini sınıflarında ziyaret ederek kendilerine gül takdim etti.

Orta Okul Müdürü Sedat Duygu tarafında karşılanan ve tek tek sınıfları gezerek öğretmenleri kutlayan Başkan Çetinsoy, çocukların en iyi şekilde yetişmesinde büyük rol oynayan öğretmenlerin toplumun en fedakar bireyleri olduklarını belirtti.

Başkan Çetinsoy, mesajının devamında şunlara yer verdi: Siz öğretmenler sevgi elçilerisiniz. Sınıfta yaşama sevinci, toplumda huzur, ülkede barış simgesisiniz. Çağımızda geri kalmışlığı ve cehaleti ortadan kaldıran, toplumu büyük fedakarlıklarla geleceğe sağlıklı bir şekilde hazırlayan öğretmenlerimize minnettarız.

Yaşadıkları tüm sorunlara rağmen onurlu meslekleriyle her zaman sevgi ve saygı ile andığımız, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.