Losev

Başkan Aksoy yeni belediye binası inşaatında incelemelerde bulundu

Videoyu Aç Başkan Aksoy yeni belediye binası inşaatında incelemelerde bulundu
A
a

Tatvan İlçe Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Başkan Yardımcısı Abdulbaki Menteş ile birlikte yeni yapılan belediye binası inşaatında incelemelerde bulundu.

Tatvan ilçe girişinde yapımına bu yıl Mayıs ayında başlanan ve hafriyat çalışmaları bitirilerek, temel atma çalışmalarına geçilen yeni hizmet binası inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Aksoy, çalışmaların son durumuyla ilgili bilgi aldı. 

Devam eden inşaat çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Başkan Aksoy, yeni belediye binası projesinin 2014 seçimleri öncesi seçim vaatleri olduğunu hatırlatarak, projenin kısa zamanda tamamlanacağını belirtti. 

Başkan Aksoy, "2014 Mahalli İdareler seçimleri öncesi Tatvan'a yakışır şık ve modern bir belediye binası kazandırma sözü vermiştik. Aradan 2 yıl geçti ve şuan bu projemizi başlatmış bulunmaktayız. Mayıs ayında hafriyat çalışmalarına başladığımız projemizde şuan temel atma kısımlarını da bitirmiş bulunmaktayız. Allah izin verirse yüklenici firmanın da gayretiyle 500 gün içerisinde Tatvan'a, görsellerde gördüğünüz üzere şık ve modern bir belediye binası kazandırmış olacağız. Tatvan'a, Tatvan'ın değerli halkına şimdiden hayırlı olsun. Biz şu ana kadar vaat ettiğimiz hemen hemen her projemizi hayata geçirdik. Bazıları tamamlandı, bazıları devam ediyor ve bazıları da hazırlık aşamasındadır. Nihayetinde verdiğimiz bütün sözleri tutmaya çalışıyoruz. O yüzden proje hizmetlerimizde artık “Söz verdik yapıyoruz” cümlesini kurumsallaştırdık.” Diye konuştu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.