Losev

Başkan Aksoy Üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencileri ziyaret etti

Videoyu Aç Başkan Aksoy Üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencileri ziyaret etti
A
a

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy eşi Melek Aksoy ile birlikte, Tatvan Belediyesi Kültür Merkezinde Yüksek Öğrenime Geçiş Sınavı (YGS) ve KPSS sınavlarına hazırlanan öğrencilere moral ziyaretinde bulundu.

Ziyarette öğrencilerle bol bol sohbet ederek bu hafta sonu yapılacak olan YGS sınavı öncesi öğrencilere moral veren Başkan Aksoy, sınav için öğrencilere başarı dileğinde bulunarak, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin, eğitim ve öğretim hayatlarının dönüm noktası bu sınavdır. Bu sınavda çocuklarımız geleceklerini inşa etmek için uğraş verecekler. Ben emek ve gayretlerinin karşılığını alacaklarına inanıyorum. Öğrencilerimize tavsiyem kaygı ve heyecandan uzak, kendilerine güvenerek sınavlarına girmeleridir. Büyük emekler sarf ederek, azim ve çabayla hazırlandıkları bu sınavda tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi.

YGS’nin yapılacağı 13 Mart Pazar günü öğrencilerin konsantrasyonlarının dağılmaması için, sınav öncesi ve sınavın bitimine kadar geçen süre zarfında gereken hassasiyeti ve duyarlılığın sağlanması için belediye olarak üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getireceklerini kaydeden Başkan Aksoy, konuya duyarlılığın önem arz ettiğini sözlerine ekledi.

Öğrenciler ise, YGS öncesi kendilerine moral ziyaretinde bulunan Başkan Aksoy’a teşekkürlerini iletti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.