Losev

Başkan Aksoy'a Yılın Başarılı Yerel Yöneticisi ödülü verildi

Videoyu Aç Başkan Aksoy'a Yılın Başarılı Yerel Yöneticisi ödülü verildi
A
a

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından düzenlenen Yılın Yerel Yöneticileri Belirleniyor anketi sonucunda proje dalında yılın belediye başkanı seçildi.

Yıl içerisinde sunulan projelerle yapılan çalışmaların halk tarafından değerlendirildiği ve yerel yönetimler tarafından prestijli bir ödül olarak nitelendirilen Yılın Belediye Başkanları Ödül Töreni Kayseri Erciyes'te yapıldı.

Bu yıl 7.'si düzenlenen yılın yerel yöneticileri ödül töreninde Tatvan Belediyesi ise 'Turizme Destek' kategorisinde hayata geçirdiği Sahil Düzenleme Projesi ile ödüle layık görüldü.

Düzenlenen ödül töreni ile ödülü takdim alan Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Görevimiz süresince birçok projeyi hayata geçirdik. Projelerimiz arasında olmadığı halde birçok alanda güzel işlere imza attık. Ekip halinde, istişareye dayalı bir şekilde hizmetlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Tatvan sahilinde uyguladığımız sahil düzenleme çalışmamız, turizme destek projesi dolayısıyla Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi'nin yılın başarılı projelerinden biri seçildi ve belediye başkanı olarak ödüle layık görüldüm. Bugün düzenlenen ödül töreninde Tatvan halkı adına orada bulundum. Bu ödül bize moral ve motivasyon kattı.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.