Losev

Başkan Aksoy, Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Videoyu Aç Başkan Aksoy, Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldi
A
a

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, mahalle toplantıları kapsamında Cumhuriyet mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Yaklaşık 3 ay önce Tatvan Belediyesi tarafından Cumhuriyet mahallesinde başlayan Su ve Kanalizasyon alt yapı çalışmalarının sona yaklaşması nedeniyle mahallede ikamet eden vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Aksoy, vatandaşların sorun, öneri ve taleplerini dinledi.

Cumhuriyet mahallesi alt yapı çalışmalarının ilkbahar aylarında tamamlanacağının müjdesini veren Aksoy, üst yapı çalışmalarının da bir an önce modern şehircilik anlayışı kapsamında yeniden yapılacağını söyledi. 

Başkan Aksoy, “Cumhuriyet Mahallesinde ikamet eden vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Yaklaşık 3 ay önce Cumhuriyet Mahallesinde başladığımız Su ve Kanalizasyon alt yapı projemiz ile ilgili bilgiler aktardığımız vatandaşlarımızdan ayrıca sorun, öneri ve taleplerini dinledik. Cumhuriyet mahallemizde devam eden alt yapı projemizin ilkbaharda tamamlanması hedefleniyor. Alt yapı tamamlandıktan sonra üst yapı çalışmalarına başlayacağımız Cumhuriyet mahallemiz yolları, kaldırımları ve peyzaj çalışmasıyla diğer mahallelerimize örnek göstereceğimiz bir çalışma olacak. İlçemizin en ücra köşesine kadar yapacağımız su ve kanalizasyon alt yapı çalışması tamamlandığında tüm yollarımızı ve kaldırımlarımızı modern şehircilik anlayışı ile yeniden yapıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.” İfadelerini kullandı.

Toplantıya Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Yardımcısı Abdulbaki Menteş, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Menahin Dağdagül ve mahalle sakinleri katıldı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.