Losev

Başkan Aksoy, faaliyet değerlendirme toplantısı yaptı

Videoyu Aç Başkan Aksoy, faaliyet değerlendirme toplantısı yaptı
A
a

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, belediye yeni hizmet binasında gazetecilerle bir araya gelerek Yıl Sonu Faaliyet Değerlendirme Toplantısı yaptı.

Tatvan Belediyesi’nin tarafından yaptırılan yeni hizmet binasında gazetecileri ağırlayan Başkan Aksoy, gazeteciler ile birlikte yeni hizmet binasını gezdirdikten sonra ilçede uygulanan projeler hakkında bilgiler verdi.

Belediye konferans salonunda düzenlenen toplantıda, 3 yılda çok sayıda projeyi hayata geçirdiklerini belirten Aksoy, Göreve geldiğimiz 2014 yılı Nisan ayından itibaren yaklaşık 4 yıldır vaat ettiğimiz birçok projeyi hayata geçirdik. Birçok projemiz ise halen yapım aşamasında ve çok kısa sürede tamamlayacağız.

Şuan içerisinde bulunduğumuz belediye yeni hizmet binası başta olmak üzere sergi ve kongre merkezi, canlı hayvan pazarı, su ve kanalizasyon alt yapı, doğalgaz alt yapı, işletme parkı, feribot parkı, işletme üçüncü etap parkı, hayvan rehabilitasyon ve kısırlaştırma merkezi, hanımlar lokali ve spor salonu, sosyal market, Van Gölü mesire alanı, mezbahana modernizasyon, saha amirliği hangar binası, şehir gençlik merkezi projesi, işletme oteli, işletme camisi projelerimizi halkın hizmetine sunduk. Güneş enerjisi santrali, bilgi evi, seyir terası ve teleferik projesi, şehirlerarası otobüs terminali, tekne yanaşma yeri ve şehir mezarlığı projelerimiz ise tamamlanmak üzere. Bizler 2014 mahalli idareler seçimleri öncesi halkımıza neyi vaat ettiysek yaptık. İleri gittik söz verdiğimiz projelerimiz dışında birçok çalışmayı da hayata geçirdik. Meclis üyelerimiz ve çalışma arkadaşlarımız ile sürekli bir gayret içerisindeyiz. İlçemiz için memleketimiz için Tatvan’ımız ve Tatvanlılar için neler yapabiliriz, ne tür projeler geliştirebiliriz gayreti içerisindeyiz. Çalışmalarımızı baltalamak isteyenler oluyor, halkımız ile aramızda kurulan bu gönül bağını yıkmak isteyenler oluyor. Bizim boş işlere ayıracak vaktimiz yok. Biz tüm vaktimizi ve gücümüzü halkımıza hizmet etmeye adadık. Bizler hizmet etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Allah’ın izniyle yeni ve daha büyük projeler ile yolumuza devam edeceğiz dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.