Losev

Başbakan Davutoğlu’na Bitlis’te Protesto

Videoyu Aç Başbakan Davutoğlu’na Bitlis’te Protesto
A
a

Bitlis’te düzenlenen seçim mitinginde çevre il ve ilçelerden araçlarla taşınan kitleye konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, çarşı merkezinde "Biji Serok Apo" ve "Selam selam İmralı'ya bin selam” sloganlarıyla protesto edildi.

Bitlis’te seçim çalışmaları kapsamında düzenlenen mitinge katılan Başbakan Ahmet Davutoğlu, çevre il ve ilçelerden taşınan kitleye konuştu. Gök Meydanı’nda düzenlenen miting alanına akredite verilmeyen DİHA muhabiri miting alanına girmek istediği sırada polisler tarafından üst araması yapıldıktan sonra alana alınmadı.

Davutoğlu, mitingde yaptığı konuşmasında AKP zihniyetinin milletini hep beraber kurtarmaya çalışan bir zihniyet olduğunu iddia etti. Konuşmasının büyük bir bölümünde HDP'yi hedef alan Davutoğlu, HDP'yi CHP ve MHP gibi partilerle aynı zihniyette olmakla suçladı.

13 yıllık AKP iktidarında Bitlis’e hiçbir yatırım yapmadıkları gibi kentte var olan ve halkın geçim kaynağı olan TEKEL’i de kapatan AKP’nin yaptığı yol ile övünen Davutoğlu, Bitlislilerden 3 vekil adayını da Meclis’e taşımalarını istedi.

Mitingin ardından Davutoğlu, beraberinde yüzlerce polis ile çarşı merkezindeki esnafı ziyaret etti. Miting aracından inmeyerek esnafı selamlayan Davutoğlu’nu çarşı merkezinde vatandaşlar sırtlarını dönerek protesto etti. Protestolar sırasında  "Biji Serok Apo", "Selam selam İmralı'ya bin selam" ve "HDP" sloganları atıldı.


 
Kaynak : DİHA

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.