Losev

Başarılı 3 Öğretmene Avrupa Seyahati

Videoyu Aç Başarılı 3 Öğretmene Avrupa Seyahati
A
a

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, görev yaptıkları köyler ve ilçe merkezinde başarılı çalışmalar yapan 3 öğretmeni Avrupa seyahatine göndereceklerini söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kurbani Özdaş ile Mollafadıl köyünde düzenlediği kampanya ile 392 öğrenciye giyim yardımında bulunulmasını sağlayan öğretmen Alev Turgut'u makamında kabul etti.

Turgut'un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gürsoy, ilçede başarılı 3 öğretmeni Avrupa'ya göndereceklerini ve belirlenen ilk ismin Alev öğretmen olduğunu vurguladı.

Gürsoy, "Kayseri'den gelip Adilcevaz'ın en uzak köyünde görev yapan ve eğitim camiasına örnek çalışmalarıyla her kesimin takdirini toplayan Alev Turgut'u tebrik ediyorum. Belediye meclisi kararıyla ilçemizdeki 3 başarılı öğretmenimizi Avrupa'ya gönderme kararı aldık. İlk öğretmenimiz belli oldu. Alev öğretmenimizi Avrupa'ya göndereceğiz. Bunun diğer öğretmen arkadaşlarımızı teşvik edeceğini ve daha fazla efor sarf edeceklerini ümit ediyoruz" diye konuştu.

Adilcevaz Milli Eğitim Müdürü Kurbani Özdaş ise Başkan Gürsoy'a katkılarından dolayı teşekkür ederek, Alev öğretmenin çok gayretli ve başarılı olduğunu, yaptığı projelerle öğrencilere ve eğitime ciddi destek sunduğunu ifade etti.

Avrupa seyahatine gideceği için mutlu olduğunu anlatan Alev Turgut da "Ben öğretmenlik mesleğini severek yapıyorum. Bir daha hayata gelsem yine öğretmen olup, öğrencilerime faydalı olmak isterim. Bir projeyi gerçekleştirdiğim ve faydalı olduğum zaman öğrencilerimin gözündeki sevinç bana yetiyor. Belediye başkanımızın Avrupa seyahati beni daha fazla heyecanlandırdı. İnşallah daha fazla proje üretip bu seyahati hak edeceğim. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.