DEM Bitlis Belediye
Losev

Avrupa Şampiyonasına Hazırlanıyorlar

Videoyu Aç Avrupa Şampiyonasına Hazırlanıyorlar
A
a

Türkiye Muaythai Federasyonu 21-29 Eylül 2014 tarihlerinde Polonya'nın Krakow kentinde düzenlenecek olan Avrupa Muaythai Şampiyonasına katılmaya hazırlanıyor.

Daha öncesinde elde ettiği başarılara yenisi eklemek isteyen Türkiye Muaythai Federasyonu, çeşitli kategorilerde 22 sporcuyla katılacağı Avrupa Muaythai Şampiyonasından da büyük başarılar elde ederek dönmeyi hedefliyor.

Türkiye Muaythai Federasyonu As Başkanı Mehmet Salih Aygün,1-11 Mayıs 2014 tarihlerinde Malezya'nın Langkawi adasında düzenlenen ve 101 ülkenin katıldığı Dünya Muaythai şampiyonsında toplamda 31 madalya alarak Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ettiklerini hatırlattı.

Federasyon Yönetim Kurulunun 28 Haziran 2014 tarihinde aldığı kararlar çerçevesinde, 21-29 Eylül 2014 tarihlerinde Polonya'nın Krakow kentinde düzenlenecek olan Avrupa Muaythai Şampiyonasına çeşitli kategorilerde 22 sporcuyla katılacaklarını ifade eden Aygün, "Dünya şampiyonasında aldığımız madalyaların sporcularımızın öz güvenini motivasyonunu arttırdığını bu azim ve kararlılıkla yapılacak Avrupa şampiyonasında aynı başarıyı yakalayacağımız inancındayım. Avrupa şampiyonasında da sporcularımızın ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyorum bu vesileyle Sporcularımıza,antrenörlerimize Milli Takım kafilemize şimdiden üstün başarılar diliyorum" diye konuştu.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.