Antalya'nın Kumluca ilçesinde Beykonak Mahallesi'nde yaşayan 46 yaşındaki işitme ve görme engelli Yaşar Şimşek, evinde av tüfeğiyle vurularak hayatını kaybetti. Anadolu Haber Ajansı'nın servis ettiği habere göre; Sera işçisi olan Şimşek'in ailesinin evinden silah sesleri geldiği ihbar edildi. Olay yerine sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi.

Noterlere Yeni Düzenleme: Meclis'te Kanun Teklifi Görüşülüyor Noterlere Yeni Düzenleme: Meclis'te Kanun Teklifi Görüşülüyor

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, Şimşek'in göğsünden av tüfeğiyle vurularak yaşamını yitirdiği tespit edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, olay sırasında evde bulunan ve cinayetle ilgili şüpheli olarak görülen kadının eşi N.Ş.'yi gözaltına aldı. Ayrıca, olaya tanık olan Şimşek'in 13 yaşındaki oğlu A.Ş. de gözetim altına alındı.

Henüz ismi öğrenilemeyen 19 yaşındaki diğer oğlu ile birlikte Yaşar Şimşek'in cenazesi, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Olayla ilgili detaylı soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı (AA)