HAMAS ile siyonist rejim arasında varılan ateşkes ve esir takası anlaşmasına rağmen işgal ordusu saldırılarını sürdürüyor. Gazze Şeridi’nin orta kesiminde yer alan Nusayrat Mülteci Kampı’nda bir sivil araca düzenlenen saldırıda 4 kişi yaralandı.

Gazze’deki Avde Hastanesi yetkilileri, saldırıda yaralanan 4 sivilin hastanede tedavi altına alındığını açıkladı.

Dünya İnsan Hakları Günü'nde Gazze'de insanlık ölüyor
Dünya İnsan Hakları Günü'nde Gazze'de insanlık ölüyor
İçeriği Görüntüle

İşgal ordusu tarafından yapılan açıklamada ise, Gazze’de ateşkes yürürlükte olmasına rağmen Nusayrat bölgesine bir saldırı gerçekleştirildiği doğrulandı. Ordunun, “İslami Cihat Hareketi mensubu bir kişiyi hedef aldığı” ve “bu kişinin saldırı hazırlığında bulunduğu” iddia edildi.

Öte yandan Gazze Sivil Savunma Müdürlüğü, kentteki Sabra Mahallesi’nde önceki saldırılarda hasar gören bir binanın çöktüğünü, enkaz altından 9 yaşındaki bir kız çocuğunun cansız bedeninin ve 3 yaralının çıkarıldığını duyurdu.

Kaynak: İLKHA