Slayt Gösterisi
Losev

ASKON İzmir Şubesi Heyetinden Bitlis Belediyesine Ziyaret

Videoyu Aç ASKON İzmir Şubesi Heyetinden Bitlis Belediyesine Ziyaret
A
a

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) İzmir Şubesi Heyeti, Bitlis Belediyesini ziyaret etti. Belediye Başkan Vekili Şirin Kurtulgu ve Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Aslan karşıladı.

ASKON İzmir Şube Başkanı Şerafettin Gücü ve 25 kişilik ASKON İzmir şubesi üyelerinde oluşan iş adamı heyeti ile bu yıl sekizincisini Gerçekleştirdikleri iş geliştirme programı kapsamında ,Bitlis Belediyesini ziyaret ettiler.

Ziyaret amaçları şehrin ekonomik yapısı, yatırım imkanları ve teşvikleri hakkında bilgi alıp, burada nasıl yatırımlar yapacağı hakkında istişarelerde bulunmak.

Başkan Yardımcısı İbrahim Aslan,belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. Aslan; Bitlis’in yatırım bakımından çok elverişli oluğunu belirtti. Tarım, hayvancılık, yeraltı kaynakları ve turizm bakımdan çok zengin bir il olduğunu belirti. Kendilerini ilimize yatırım yapmaları için davet etti.

Belediye Başkan Vekili Şirin Kurtulgu, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) İzmir Şubesi Heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dille getirdi. ASKON İzmir Şube Başkanı Şerafettin Gücü,Başkan vekili Kurtulgu’ya plaket takdim edip heyetle birlikte belediye önünde fotoğraf çektirdiler.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.