DEM Bitlis Belediye
Losev

Askon Hizan ve Mutki Kaymakamlığına Ziyaret

Videoyu Aç Askon Hizan ve Mutki Kaymakamlığına Ziyaret
A
a

Bitlis Askon Şube Yönetimi Hizan ve Mutki Kaymakamlığını ziyaret etti. Askon Bitlis şube yönetim kurulu; Hizan Kaymakamı Bülent Hamitoğlu ve Mutki Kaymakamı Mehmet Kılıç makamlarında ziyarete bulundular.

Askon Bitlis Şubesi yaptığı açıklamada; çalışmaları ,teşkilatlanmaları hakkında bilgiler verildi. Tanışma ziyaretinin yapıldığı ilçelerimizde, sıkıntılar hakkında geniş kapsamlı bilgiler alındı. 

Askon, Büyük ve ağır bir yük alan Kaymakamlarımıza moral ve motive konusunda destek verildi. Her türlü teknik anlamda destek vereceğimizin sözünü verdik.Yönetim kurul üyelerimizden Tatvan giyim ve tekstil sahibi Kenan Çağan, Mutki de halihazırda tekstil fabrikasının olduğunu 50 kişinin çalıştığını yıl sonuna kadar çalışan sayısını 100 e çıkaracağını taahhüt etti. Aynı şekilde hizanda çalışmalarının olduğu, tekstilin istihdama yönelik iyi bir çalışma olduğunu dile getirdik.

Kaymakamlarımız ziyaretimizden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi ve en kısa zamanda ASKON BİTLİS şubesini ziyaret edeceklerini söylediler.

Kaymakamlarımıza ASİL VE DİK duruşlarından dolayı ELİF tablosu takdim edildi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.