Losev

Askon'dan köy okullarına yardım projesi

Videoyu Aç Askon'dan köy okullarına yardım projesi
A
a

Askon tarafından Hedef geleceğimizdir proje kapsamında ikinci köyü olan BİTLİS BOZTEPE KÖYÜ(KELOK) köy okuluna kırtasiye malzemelerini teslim edildi.

Askon'dan yapılan basın açıklamasından şunlara yer verildi. Biz yardım kampanyası başlatmadık,yoksula ihtiyacı olana bir yardım değildir. Hedef şartları eşitleme projesinin adıdır. Eksiklerimizi tamamlıyoruz. İlkokul 4.sınıfa kadar köyde okul okumaya çalışan öğrencilerimizin kırtasiye ihtiyacı anlamında eksiklerini belirleyip, en kısa zamanda köy okullarmıza destektir asıl amacımız.

Bu küçük bir kartopudur,büyütüp dev gibi bir kar fırtanası haline getirmek bizlerin çalışmalarına bağlıdır.Saf ve temiz duygularımızla hedefi başlattık.

ASKON BİTLİS  bir işadamı topluluğudur,ama yaşadığımız şehrin eğitimi bizide ilgilendirir ve sorumluluktan kaçmayacağız.Bir öğrenci montsuz ders dinleyebilir,terlikle de okula gidebilir,çatısız bir okulda da okuyabilir ama; Kalemsiz deftersiz bir eğitim asla olamaz. Hedef projemizde köy okullarımızın kırtasiye malzemelerini eksiksiz tamamlamaktır.Birebir okullara ulaşacağız ve gerekli acil eksiklikler giderilecektir.

Öğrencinin çıkmış olduğu bu eğitim /öğretim yolunda destek olacağız.
Son olarak diyoruz ki; biz ASKON BİTLİS  olarak ülkemizin bir ucu olan Bitlis ten tuttuk sizde Edirne den İzmir de tuttun ve bütün  köy okullarının eksiklerini tamamlayıp Ankara da görüşelim.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.