Losev

Askon'dan Başkan Olan'a ziyaret

Videoyu Aç Askon'dan Başkan Olan'a ziyaret
A
a

Merkezi İstanbul'da olan Anadolu Aslanları İşadamları Derneği'nin (ASKON) Bitlis Şubesi Yönetim Kurulu, Bitlis Belediye Başkanı Hüseyin Olan'ı makamında ziyaret etti.

Bitlis’in sanayi şehrinden ziyade turizm kenti olabileceği ve çalışmaların bu yönde olması gerektiği üzerinde duruldu.
 
 Başkan Hüseyin Olan konuşmasında, 12 Eylül 1980 darbesini  bizzat yaşamış biri olarak o zamanlar Eczacılık fakültesinde 3. sınıf öğrencisiydim. O zamanki şartlar ile şimdiki şartların bir değildi  ve kimsenin darbeden söz edemezdi ama şu anki kutuplaşmalar hiç bir zaman görülmedi.
 
STK’ların idareciler üzerinde ciddi baskılarının olması gerektiği, bu baskı ve eleştirilerin STK’lar açısından temel amaç olması gerekir. Çok farklılığın demokrasinin olmazsa olmazı olduğu dolayısıyla farklı düşüncelerin her kuruluşta yer almalıdır. 
 
Türkiye’nin şu an içinde bulunmuş olduğu durum hakkında da şunları belirtti:
Dünyadaki tecrübeler bize gösteriyor ki bütün silahlı mücadeleler en nihayetinde masa başında mutabakata varmak zorundadır. Sözlerini de savaşın kazananı ve kaybedeni yoktur diye dedi.
 
Başkan Hüseyin Olan, Askon yönetim kuruluna göstermiş olduğu misafirperverlik ve nezaketten dolayı elif tablosunu Başkan Olan'a hediye edildi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.