DEM Bitlis Belediye
Losev

Askon Bitlis Şubesi tarafından Şehitler için mevlit programı düzenledi

Videoyu Aç Askon Bitlis Şubesi tarafından Şehitler için mevlit programı düzenledi
A
a

Askon Bitlis Şubesi tarafından Bitlis Eren Üniversitesi Memduh Eren Camisinde 18 Mart Çanakkale Şehitleri ve 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini anma münasebetiyle mevlit programı gerçekleştirdi.

ASKON Bitlis Şube Başkanı Ömer Kara, birliğin beraberliğin temsilin olan 18 Mart ve 15 Temmuz gösteriyor ki bu ülke vatandaşları birleşince yerli ve yabancı işbirlikçi hain çetelere hiçbir zaman müsaade edilmeyecektir. Dik ve asil duruş gösteren 18 mMart Çanakkale Şehitlerimize ve 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad mekanları cennet olsun.

Mevlüt programına, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof Dr Erdal Necip Yardım, Bitlis Eren Üniversitesi Genel Sekreteri Mehmet Zahit Koldaş,Tatvan belediye Başkanı Fettah Aksoy, Ak Parti Bitlis İl Başkanı Nesrullah Tanglay, Bitlis Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Engin Günceoğlu, Ak PartiTatvan İlçe Başkanı Cemil Sayılgan, Bitlis medeniyet platformu dönem başkanı Kadir Köstekçi, STK başkanları ve üyelerinin katılımıyla tamamlandı.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.