Losev

ASKON Bitlis 4 köy okuluna kırtasiye yardımı yaptı

Videoyu Aç ASKON Bitlis 4 köy okuluna kırtasiye yardımı yaptı
A
a

ASKON Bitlis Şubesinin başlatmış olduğu “Hedef Geleceğimizdir” projesi kapsamında köy okullarına yaptıkları kırtasiye yardımıyla 4 köy okuluna daha yardımda bulundu.

ASKON Bitlis, Doğruyol, Dereağzı, Yolcular ve Ören mezrası ile dört köy okuluna kırtasiye yardımında bulundu.
 
Konuyla ilgili yönetim kurulunun ortaklaşa yaptığı açıklamada şunlar dile getirildi: “Hedefi büyüttük ve 4 köy okulumuza kırtasiye malzemelerimizi teslim ettik. Tatvan Kaymakamı Murat Erkan’ın sözlü desteğinden sonra ASKON Bitlis olarak projemize hız vererek bu seferki dağıtımımızı 4 köye birden yaptık.  Bizzat eksikleri bulup yönetim kurulu ve üye arkadaşlarımızla beraber yerinde hocalarımıza teslim ediyoruz. Uğradığımız köylerde her türlü eksiğin olduğunu gördük, projemiz kapsamında köy okullarına yalnızca kırtasiye malzemesi veriyoruz. Her kesimin elini taşın altına koyması gerekiyor. Ülkenin geleceği olan çocuklarımızın asgari eğitim giderlerini karşılamamız gerekiyor. Bu tarz projelere destek olamayan STK’lar, resmi kurumlar ve özellikle basın mensupları yapılan desteği topluma bilgi amaçlıda olsa ulaştırması gerekmektedir. “
 
Bu çocukların elini kimse şimdiye kadar sıkmadı, kırtasiye malzemelerinden çok gelip çocuklarla ilgilenmemiz ve iletişim kurduğumuz için öğrenci ve öğretmenlerden defalarca teşekkür aldıklarını dele getirdikleri açıklamada son olarak şunlar yer aldı: “Bu duygu bizi inanılmaz mutlu etti. Gelin bu duyguyu beraber yaşayalım, uzaklarda sizden destek bekleyen insanların var olduğunu unutmayın. Sonuç olarak diyoruz ki bu projede sesimiz İzmir den duyuldu. ASKON Bitlis olarak kimseden maddi destek beklemiyoruz, ASKON Bitlis’in değerli üyeleri finanse ediyor, manevi desteğe ihtiyacımız var bizden desteğinizi eksik etmeyin.”
 
NOT: Bitlis Bülteni 13 ailesi olarak ASKON Bitlis Şubesi’nin bu projesine destek sunduğumuzu buradan tekrardan belirtmek istiyoruz. Projenin tamamıyla başarıya ulaşması temennisiyle, ASKON Bitlis Şubesi Yönetim ve Üyelerine başarılar diliyoruz. 

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.