DEM Bitlis Belediye
Losev

Aşitan Sokağı Sakinlerinden Başkan Geylani’ye Teşekkür Pankartı

Videoyu Aç Aşitan Sokağı Sakinlerinden Başkan Geylani’ye Teşekkür Pankartı
A
a

Tatvan Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yol yenileme çalışmaları nedeniyle, Dumlupınar Mahallesi Aşitan Sokağı sakinleri teşekkür pankartı astı.

Tatvan Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yol yenileme çalışmaları nedeniyle, Dumlupınar Mahallesi Aşitan Sokağı sakinleri teşekkür pankartı astı.

Mahalle sakinleri “30 Yıldan Bugüne İlk Defa Sokağımızda Yapılan Yol Çalışması ve Hizmetlerden Dolayı Tatvan Belediye Başkanı Sayın Mehmet Emin Geylaniye Teşekkür Ederiz” yazılı pankartı Dumlupınar Mahallesi Aşitan Sokağı girişine astılar.

Mahalle sakinlerinden Mehmet Ayaz yaptığı açıklamada, “30 yıl yazmış arkadaşlarımız ama ben 55 yıldır bu sokakta oturuyorum. İlk kez bir belediye başkanı bu sokağa hizmet yaptı. Şimdiye kadar kimse ne mahallemizde ne de sokağımızda doğru düzgün bir hizmet yapmamıştı. Yapmış olduğu çalışmalardan dolayı kendisine ve ekibine teşekkür ederim. Gerçekten mahallemize çok güzel hizmetler yaptı" dedi.

Aşitan Sokağı sakinlerinden Ahmet Dağdagül de, uzun yıllar toz toprak ve çamurun içinde çok sıkıntı çektiklerini belirterek, “Bu sene bu hizmetlerin gelmesi ile mahalleli olarak çok memnun kaldık. Eskiden çok kötüydü. Belediyenin şu an ki çalışmalarından çok memnunuz. Sokağımızda yol vardı ama yol demeye bin şahit lazımdı. Belediye başkanımıza ve çalışanlarına çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.