DEM Bitlis Belediye
Losev

Anadolu Yakası Bitlisliler Buluşması

Videoyu Aç Anadolu Yakası Bitlisliler Buluşması
A
a

BİDER Sultanbeyli Derneğinin Organizasyonunu yaptığı; Anadolu Yakası Bitlisliler pikniği şöleni Bitlisli iş adamları, Sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ve Bitlis halkının yoğun katılımıyla yapıldı.


Sultanbeyli Bitlis il ve ilçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı (BİDER SULTANBEYLİ) Celal Cerenoğlu ve Yönetim Kurulu göreve kısa süre önce gelmesine rağmen oldukça başarılı çalışmalara imza attılar. Bitlisli hemşerilerinin iyi ve kötü günde yanında olan Celal Cerenoğlu ve Yönetim Kurulu yaptığı toplantılar ile gençlere ne kadar önem verdiğini gösterdi. 

BİTLİSLİLER UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI 

Tuzla Belediyesi Akfırat 2 no.lu Piknik alanında yapılan piknik şöleninde yerel sanatçıların söylediği türküler eşliğinde halk halaylar çekerek eğlendi. Misafirlere yemek ikramları yapıldı. Piknik Şölenine katılan basın ailelerle yaptığı röportajlarda birbirlerini uzun süredir görmeyen ailelerin sohbet ederek hasret giderdikleri, bu pikniği düzenleyerek halkı bir araya getiren BİDER Sultanbeyli Başkanı Celal Cerenoğlu ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek duada bulundukları ve kendilerine tam not verdikleri görüldü.
 
Piknik şöleninde bir selamlama konuşması yapan BİDER Sultanbeyli Dernek Başkan Celal Cerenoğlu, piknik şöleni davetimize katılarak bizleri yalnız bırakmayan ve bu organizasyonda katkıları olan Bitlisli İşadamlarına, STK’lara Siyasi parti temsilcilerine, sanatçılara, üyelere ve tüm hemşerilerine teşekkür ediyorum. Ülkenin seçim gündeminde olmasına rağmen piknik organizasyonunda siyasilerin seçim gündemine girmemesini rica eden Cerenoğlu, piknik Organizasyonuna destek olan Bitlisli hemşerilerine plaketlerini taktim etti.

BİDER Sultanbeyli Derneğinin piknik şölenine;

HDP Bitlis Milletvekili Mizgin Irgat, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çeliker, Sultanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Çimen, Tuzla Belediye Meclis Üyesi Behçet Kuruağaç, Kartal Belediye Meclis Üyesi Haydar Göksoy, Maltepe Belediye Meclis Üyesi Mehmet Can Aslan, Bitlis Dernekler Federasyonu Başkanı (BİDEF) Yaşar İzsiz, Ümraniye Bitlisliler Dernek Başkanı Sinan Aslan, Maltepe Bitlisliler Dernek Başkanı Veli Köse, Üsküdar Bitlisliler Dernek Başkanı Muhsin Bülbül, Tuzla Bitlisliler Dernek Başkanı Mehmet Şerif Ulubay ve Veysi Ulubay, Gebze Ticaret Odası Meclis Üyesi Ercan Babayiğit, Ak Parti İstanbul Milletvekili Aday adayları, KİM Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ersan, Selim Korkmaz, Kerem Marangoz, CHP İstanbul Milletvekili aday adayı Yücel Oto, AKP Bitlis Milletvekili aday adayı Emrullah Tekin, CHP Bitlis Milletvekili aday adayı Hasan Dalkıran, HDP Bitlis Milletvekili aday adayı Zeynel Omay, Bitlisin yerel sanatçıları Ahlatlı Şükran, Tatvanlı Ayfer, Hozan Seydo, Seyda Özmen, Fatih Roni, Profesyonel folklor ekibi olan Aziz Folklorcü ve ekibi, dizi sinema oyuncuları Malatyalı Turgay Kaynarca ve Elazığlı Mürşit Ağa Bağ Siyasi Partilerin temsilcileri, İstanbul’daki Bitlisli mahalle muhtarları ve Bitlisliler katıldı. 

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.