×

TFFHGD Tarafından Düşünce Akademisine Ziyaret

Beşminare Düşünce Akademisi Başkanı Serdar Durer bugün futbolun emektarları, futbol hakemleri ile bir araya geldi.

Kısa adı TFFHGD olan “Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği” Bitlis Şubesinin Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. Dernek Başkanı Murat Öztürk, Başkan Vekili Ergin Göktaş, Yönt. Krl. Üyeleri Sinan Adlığ, Erkan Boğa, Cüneyit Oğur ziyarette bulunan isimlerdi. Başkanı Durer'e yapılan ziyaret sırasında ilimizin sporu konuşuldu.
 
Daha sonra hakemlere ve gözlemcilere ilimizin sporuna hizmetlerinden ötürü Durer tarafından birer belge takdim edildi.
 
Düşünce Akademisi BaşkanıSerdar Durer ziyaret ile ilgili şunları ifade etti; ilimizin sporuna uzun yıllardır hizmet eden TFFHGD'nin bu kıymetli neferlerine minnettarız. İlimizin sporu için verdikleri mücadele taktire şayandır. Çeşitli klasmanlarda görev yapmış, hatta içlerinde süper lige kadar yükselmiş olan bu arkdaşlarımıza bizlerde destek olmalı ilimizin sporu için onları daha çok cesaretlendirmeliyiz. Başarılarını taktir etmeli, bu taktirimizi ifade ederek onları daha çok teşvik etmeliyiz. Bu arkadaşlarımızın şevklerinin, heyecanlarının artması, ilimizin sporunun terakki kaydetmesi için son derece önemlidir. Dedi.
 
Durer sözlerine devamla; Geçmişte ilimizde Futbol Hakemliği gibi cefalı bir işi icra etmiş olan çok değerli büyüklerimizi de buradan minnetle anıyorum. Yine ülkemizin değişik kentlerinde bu cefalı işi icra eden, birçok hemşehrimiz bulunmaktadır. Bu hemşehrilerimize de başarı ve kolaylıklar dilerim. Bunlar aynı zamanda, bulundukları camiada, Bitlisimizide en güzel şekilde temsil etmektedirler. Hepsine buradan selam ve sevgilerimi gönderiyorum. Hepsine ayrı ayrı minnettarız. Şeklinde konuştu.
 
Türkiye Futbol Federasyonu Hakem ve Gözlemciler Derneği Bitlis Şube Başkanı Murat Öztürk şunları söyledi; Serdar Durer gibi uzun yıllar ilimizi ve ülkemizi uluslar arası arenada temsil etmiş, geçmişi başarılarla dolu bir hemşehrimizle gurur duymaktayız. Bıkmadan, usanmadan Bitlis’in sporu ve gençliği için yıllardır mücadele eden Serdar Durer’e bizlerde minnettarız.
 
Öztürk sözlerine devamla; ilimizin özelde futbolunun, genelde sporunun ve gençliğinin her zaman emrindeyiz. Her zaman elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Yapmayada devam ediyoruz. Dedi.
Kaynak: